Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mest solgte

Producenter

Ingen producenter

Leverandører

Ingen leverandører

Mest solgte

Viser 1 - 4 af 4
  • Racer skoene har verdens mest udviklede hæleabsorberinger, baseret på det fleksible Sievi FlexEnergy-element. Elementet absorberer den opståede bevægelsesenergi, og over 55% af energien sendes tilbage til dit fodtrin. En sporty let konstruktion, anatomisk formet til at støtte foden samt Boa®-snørebåndsmekanismen til at øge brugskomforten gør Racer Roller...

  • Sievi Roller har en patenteret letanvendelig og holdbar Boa® strammemekanisme. Boa® mekanismen giver mere komfort for brugeren: Drej vælgeren, og dine sko passer perfekt. Det også hurtigt og nemt at tage skoene på og af: Snørerne løsnes ganske enkelt ved at løfte drejeskiven.

  • Nye og revolutionerende håndværkerbukser udviklet i den letteste og mest slidstærke metervare. Skabt i en blanding af CORDURA og bomuld, og med en specielt kontrureret rib stop struktur for ekstrem rivstyrke. Lavet til højre- og venstrehåndede med plads til værktøjer i begge sider, aftagelige hænge- og hylsterlomme og cirkulerende air-flow system under...

  • Blød og behagelig sweat-hoodie. Kombineret med en ekstraordinær træk- og rivstyk, der gør den utrolig stærk og ideel til hårdt arbejde. Udviklet ed en ny melange-struktur, hvor effekten er optisk anderledes og mere moderne i udtrykket.

Viser 1 - 4 af 4